IJs van de zuiverste zuivel

Ons ambachtelijke ijs is een co-creatie. Wij werken nauw samen met de zwartbonte dames van zuivelboerderij Pennings. Die geven melk, waarvan je niet alleen prijswinnende kazen maakt, maar ook heel mooi ijs.Tenminste, als je weet hoe je ijs moet maken. Dat is namelijk wel een vak op zich.

ONZE IJSMAKEN TIJDENS DE VOORJAAR MAANDEN

Sorbets

  • Citroen
  • Mango
  • Aardbeien
  • Kokos
  • Chocolade
  • Bloedsinaasappel

Roomijs

  • Pistache
  • Hazelnoot
  • Chocolade
  • Malaga
  • Smaak van de maand
  • Limoncello
  • Pornstar Martini
  • Perzik
  • Yoghurt Amarena kers
  • Banaan
  • Stracciatella
  • Peren
  • Caramel cookie
  • Cheesecake blue-berry
  • Oreo
  • Chocolade sinaasappel brownie
  • Cookie dough
  • Lemon cookie
  • Koffie
  • Framboos
  • Witte chocolade framboos
  • After eight
  • All natural blue
  • Vanille
ALLERGENEN

Perfecte receptuur

Om te beginnen de receptuur. Die moet goed in elkaar zitten. Met de ingrediënten perfect in balans. Als je –zoals wij– werkt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, dan moet je extra moeite doen om die kwaliteit te bewaken. Maar dat doen we graag. Want iedere keer weer is het een beloning om zuiver, zelfgemaakt ijs te proeven. Zonder trucjes met kunstmatige smaakstoffen. De ervaring van pure smaak uit natuurlijke grondstoffen. Héérlijk.

ijstaarten

IJstaarten van Ciolato zijn heerlijke lekkernijen die zowel verfrissend als feestelijk zijn. Deze kunstig samengestelde desserts bestaan uit lagen ijs, verrijkt met smaakvolle ingrediënten. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, of speciale gelegenheid is, een ijstaart voegt een vleugje elegantie toe aan elke viering.

Het proces van het maken van een ijstaart begint met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Heerlijk Ciolato ijs vormt hierbij de basis. De lagen worden vervolgens afgewisseld met smakelijke toevoegingen zoals stukjes vers fruit, knapperige noten, of zelfs swirls van chocoladesaus. Het is heerlijk genieten tijdens de feestdagen!

Image 1
Image 2
Image 2b
Image 3