Koffie & Thee

Welkom bij onze smaakvolle wereld van thee en koffie! Ontdek de verfijnde aroma’s en rijke tradities die onze selectie kenmerken. Van zorgvuldig geselecteerde theesoorten tot premium koffiebonen, wij bieden een scala aan hoogwaardige producten die jouw zintuigen zullen prikkelen. Laat je inspireren door onze passie voor kwaliteit en geniet van een unieke winkelervaring waar thee- en koffieliefhebbers samenkomen.

Direct Trade koffie

Bij Ciolato gaan we verder dan alleen verfijnde koffiesmaken. Met onze leverancier Beans Coffee Roasters hebben we een directe verbintenis met koffieboeren in Guatemala, Peru en Colombia. Jaarlijks keren we terug naar dezelfde boeren, bepalen zelf de extra betaling aan hen en zorgen zo voor eerlijke handel. Samen zetten we ons in voor kwaliteit, eerlijkheid, zodat jij thuis een (h)eerlijk kopje koffie kunt drinken!

Thuis geen koffiemaler? Dan malen wij jouw koffie graag in de winkel!

Meer dan 50 soorten losse thee

Ciolato biedt een diversiteit van meer dan 50 losse theesoorten, van rooibos en kruidenthee tot zwarte chai, rechtstreeks geïmporteerd uit Azië. Onze thee uit India wordt op unieke wijze geproduceerd door een bedrijf dat wordt beheerd door vrouwen. Zij verzekeren eerlijke prijzen voor de theeboeren en een met de hand geplukt en zorgvuldig vervaardigd eindproduct. Proef de heerlijke smaken van Ciolato en draag bij aan een duurzame en eerlijke thee-industrie!