Meer

Ontdek onze workshops, gepersonaliseerde geschenken en verfrissend ijs voor op het werk. Of je nu bonbons leert maken, unieke relatiegeschenken zoekt of je collega’s wilt verrassen met heerlijk ijs, wij bieden een boeiende en smaakvolle ervaring.

Workshops chocolade en bonbons

Chocolade is magisch. Hoe krijg je uit gesmolten chocolade zo’n welvende vorm? Hoe zorg je voor die mooie glans? En de smaak, waar ligt het punt dat hij exact goed is? Deze en andere mysteries leer je ontrafelen tijdens onze chocolatier-workshops. Spannend, leerzaam met tegelijkertijd volop ruimte voor plezier.

De workshop duurt 2 tot 3 uur. Alles wat je maakt, mag je meenemen. Dus behalve kennis ook veel lekkers mee naar huis! Wil je er een groepsuitje van maken? Jullie zijn welkom met een groep vanaf 6 tot 10 personen. Neem contact met ons op (06 52373596) dan bespreken we de mogelijkheden (datum, gewenst thema, allergieën, etc.).

Chocolade als relatiegeschenk of attentie voor medewerkers

Chocolade is altijd welkom. Bij relaties maar ook de eigen medewerkers. Zoek je een handgemaakt origineel geschenk, chocolade of bonbons met bedrijfslogo, een tablet met een thema naar keuze? We maken het, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Alles verzorgd ingepakt. Bel of mail voor de prijzen en mogelijkheden:
06-52373596 | info@ciolato.nl.

IJs op het werk

Is de werkvloer toe aan de lekkerste vorm van verkoeling? Bel 0652373596 en wij komen langs met een verrassing, waar iedereen blij van wordt.